Рецепти
Кашкавал пане с шунка
Препоръчани MEGGLE продукти за приготвяне на рецептата:
MEGGLE кашкавал в опаковки от 200 g, 400 g, 800 g
 
Продукти за 4-ма:
400 g MEGGLE кашкавал,
4 резена шунка,
2 яйца,
2 с.л. брашно,
3-4 с.л. галета, олио
 
Начин на приготвяне:
Нарязвате MEGGLE кашкавал на филийки и към всяка добавяте резенче шунка. Потапяте всяко парченце първо в студена вода, после овалвате в брашното, след това в разбитите яйца и накрая в галетата. За по-дебела панировка повтаряте потапянето в яйцата и в галетата. Изпържвате така приготвените кашкавалчета с шунката в сгорещената мазнина от двете страни. Сервирате с подходяща гарнитура.