Рецепти
Италиански десерт Panna Cotta
Препоръчани MEGGLE продукти за приготвяне на рецептата:
MEGGLE Panna Cotta  1l
Продукт за 10 x 100 g порции само в 5 лесни стъпки:
MEGGLE Panna Cotta 1l, 10 с.л. сладко от ягоди, червени боровинки
 
Начин на приготвяне:
Изсипвате съдържанието от опаковката в подходящ съд и нагрявате внимателно на 40–50 °C до втечняване (да не се вари). Пълните в малки форми и оставяте да престои 10-20 минути на стайна температура. Охлаждате в хладилник от 4 до 8 °C за около 4 часа. Отстранявате от формата и украсявате по Ваш вкус.
 
Съвет:
Лекият ванилов вкус и аромат на MEGGLE Panna Cotta се съчетава прекрасно с ягоди, горски плодове и шоколад, но нищо не пречи да гарнирате с други плодове или сладолед.