Рецепти
Средиземноморски шиш кебап с розмарин и чесън
Препоръчани MEGGLE продукти за приготвяне на рецептата:
MEGGLE маслен специалитет с чесън 125 g
 
Продукти за 4 човека:
225 g тиквички,
125 g чери домати,
4 стебла розмарин, черен пипер
600 g свинско филе,
400 g мариновани картофи на четвъртини, розмарин,
125 g МЕGGLE маслен специалитет с чесън
 
Начин на приготвяне:
Измивате тиквичките и ги нарязвате на филийки. Измивате месото, леко го начуквате и нарязвате на кубчета. Нанизвате месото, маринованите картофи, чери доматите и тиквичките на розмариновите стебла. Предварително можете да направите дупки с дървен шиш. Подправяте с пипер и печете шишовете на грил, като често ги обръщате, за 8-10 минути. Когато шишовете са готови ги покривате с МЕGGLE маслен специалитет с чесън. Сервирате ястието с гарнитура картофи.