MEGGLE България
За MEGGLE
От началото на 2009 г. фирма МEGGLE вече произвежда и в България, като инвестира в нова производствена линия, която представлява най-модерната производствена млекопреработвателна технология в балкански регион.

Високотехнологичното производство и първокачествените селектирани суровини дават по-дълъг срок на годност на продуктите, без да имат добавени консерванти или други изкуствени подобрители.

Фирма МЕGGLE България постига оптимална комбинация от немските качествени стандарти и традиционни български рецепти, които дават като резултат перфектно качество и уникален вкус, като нареждат продуктите на MEGGLE сред най-предпочитаните и търсени на българския пазар.

MEGGLE представя в България богата гама продукти местно производство, като сирене, кашкавал, пастьоризирани пресни и кисели млека, заквасени сметани и айран. Също така MEGGLE предлага на пазара и добре познатите от повече от 15 години подбрани вносни продукти, като сметани за готвене, сладкарски сметани, плодови йогурти, масла и маслени специалитети, топени сирена и багети.