Реклама и Промоции
 
С вкусните продукти на MEGGLE ще зарадвате семейството и приятелите си. Пригответе им изискано меню, съчетаващо българските традиции с немското качество.
За Вашата модерна и иновативна кухня MEGGLE предлага голямо разнообразие от сладкарски и готварски кремове и сметани подходящи за всички кулинарни идеи.Готвенето с тях е истинско удоволствие. Те са изобилни, изгодни и подходящи за многостранно приложение. Ще останете доволни от качеството.
Открийте марката MEGGLE!
Да Ви е вкусно и добър апетит!
 
Виж
В началото на септември 2011, за първия учебен ден, МЕGGLE проведе мащабна рекламна кампания за популяризиране на новото детско Milky Max прясно мляко.
По време на проведените дегустации в търговската мрежа, бяха раздадени множество рекламни MEGGLE Milky Max - учебни програми, тетрадки, плакати, уоблери, стикери, линийки и книжки за рисуване. Качеството на млякото и марката бяха атрактивно представени и положително оценени от всички клиенти, които опитаха продукта с малкия Milky Max герой на децата.
Прясно мляко Milky Max е изцяло натурален продукт без да е обработван с допълнителни добавки, витамини и минерали или други изкуствени подобрители. Натуралното мляко е най-полезно за децата!
По време на кампанията проведена за първия учебен ден MEGGLE Milky Max беше рекламирано и в изданията на популярни ежедневници. 
 
Виж
През пролетта на 2010 година MEGGLE инвестира в представянето на MEGGLE Кисели млека в България с мащабна телевизионна реклама с участието на легендата на българския футбол - Красимир Балъков. Едновременно с телевизионната кампания MEGGLE Кисели млека се рекламираха и в популярни български вестници.
MEGGLE Кисели млека се произвеждат в България по класическа технология от 100 % натурално, селектирано, първокачествено краве мляко с жива млечна закваска -  Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. МЕGGLE Кисело мляко е висококачествен продукт с традиционен и характерен вкус, натурален аромат и плътна консистенция. Благодарение на внимателния и прецизен подбор на суровини и изключително модерна технология на производство в стерилна среда, MEGGLE предлага този продукт с дълъг срок на годност –до 45 дни, без консерванти и стабилизатори.
 
Виж
За да запознае клиентите с високото качество и отличен вкус, през пролетта и есента на 2011 в цялата страна се проведоха концентрирани и интензивни тестинг кампании на МЕGGLE Кисели млека, като същевременно беше представено и новото натурално кисело мляко с масленост 0,1%. 
Виж
Фирма MEGGLE има силно присъствие на Българския пазар, като стриктно спазва контролът на качество и съхранение на всички свои продукти.
С цел най-добро представяне и съхранение на своите продукти в магазинната мрежа, MEGGLE инвестира в инсталирането на хладилни витрини с модерен и атрактивен дизайн.
 
Виж
Фирма MEGGLE България инвестира в атрактивното представяне на марката със стилен дизайн чрез един от най-известните си продукти - прясно мляко МЕGGLЕ, който може да видите на товарните автомобили в страната.  
Виж