Малка тайна, която означава много, се крие в готварската сметана MEGGLE

Всеки истински гастрономически ентусиаст, независимо дали е любител или професионалист, има своята „малка тайна“. При нужда той е готов да „извади нещо от ръкава си“, което да допълни рецептата и да превърне кулинарното му постижение в ястие, за което се говори дълго време. За тези, които желаят да постигнат точно този ефект, които готвят с любов и удоволствие, като поставят на първо място качеството на съставките, готварската сметана MEGGLE е „малката тайна“, която превръща една базова рецепта в рапсодия. Всяка капка от този крем, характеризиращ се с изключителна кремообразна текстура, обещава пълнота на вкуса и удовлетворява и най-изисканите вкусове.

Готварската сметана MEGGLE се произвежда от най-висококачествената сметана MEGGLE и в България се предлага във варианти с 10% и 20% млечна масленост. Готварската сметана MEGGLE с 10% млечна мазнина се предлага в разфасовки от 500 ml и 200 ml, а версията с 20% млечна мазнина се предлага в разфасовки от 200 ml, 500 ml и 1 литър, което я прави изключително практична за ежедневна употреба във всяка кухня така и при по-сложни кулинарни начинания.

Сметаната за готвене MEGGLE има широк спектър на приложение. Тя е идеална за всички онези творци и ентусиасти в кухнята, които обичат да експериментират, вместо да следват сляпо рецептата. С нея кулинарните приключения стават не само вкусни, но и лесни. Способността и да смесва перфектно съставките и да подчертава техните аромати я прави идеален избор. Тя е отлична за приготвяне на солени и сладки деликатеси, крем супи като броколи, тиква или домати или за подобряване на вкуса на варени зеленчуци. Също така е идеална добавка към печени ястия, като им придава специален завършек. Малката тайна от семейството на MEGGLE ще означава много дори ако приготвяте паста, ризото, различни кишове, вкусни сосове за ньоки, сьомга или сочно пиле, тъй като ще ги направи кремообразни и още по-вкусни. Отлично ще се справи и с приготвянето на десерти, особено различни кремове и пудинги.

Сметаната за готвене MEGGLE е млечен продукт с висока устойчивост в кисела среда и остава стабилна при високи температури, което прави готвенето безопасно и лесно, без страх от разваляне на перфектното ястие. Без добавени аромати и оцветители, има нежни, но неустоими кремообразни млечни нотки. Предлага се в практични опаковки с капачка, което удължава срока на употреба и запазва качеството на продукта. Следователно използването на готварска сметана MEGGLE е икономично и лесно за всеки тип ентусиаст в кухнята.

„Малка тайна, която означава много“ не е просто маркетингов слоган – това наистина е X факторът, който сметаната за готвене MEGGLE придава на всяко ястие. Всякакви кулинарни ентусиасти са припознали готварската сметана MEGGLE като незаменима съставка и с радост я избират отново. Открийте тази тайна и нежно доведете рецептите си до съвършенство. Защото в кухнята малките тайни наистина означават много.

За повече информация относно MEGGLE портфолио, включително сметаните за готвене, молим да посетите MEGGLE сметани или да намерите своето вдъхновение в секция рецепти.

МЕГГЛЕ ВИДЕО РЕЦЕПТИ И КАМПАНИИ