Компания

За нас

МEGGLE е от най-добрите марки млечни продукти в България. MÉГГЛЕ означава традиция, иновации, качество и успех. Насочени към съвремието, ние продължаваме да ценим традициите. От MEGGLE искаме да бъдем отворени към новите идеи, едновременно зачитайки креативността и гъвкавостта.

За повече от десет години бизнес в България, успяхме да спечелим и запазим доверието на нашите лоялни потребители с качество, иновации и достъпност, като по този начин допълнително стимулираме нашата отговорност и непрекъснато удовлетворение на клиентите. Убедени сме, че това до голяма степен се дължи на факта, че безкомпромисно се придържаме към нашите основни идеали, а именно постоянно да подобряваме продуктовата си гама и да предоставяме млечни продукти с най-високо качество.

Като дъщерно дружество на немска компания, фирма MEGGLE България стриктно спазва и прилага всички качествени стандарти с най-висок приоритет. В допълнение към международно признатите стандарти и сертификати, важни за пазара, са и постоянните иновации. Вдъхновението за нови продукти обикновено идва от местните кухни и култура на хранене, които следват съвременния начин на живот.

MEGGLE България ще продължи да отговаря на нуждите и желанията на клиентите си, като инвестира в качеството и опаковката на продуктите си и създава напълно нови продуктови предложения. Всеки ден се опитваме да отговорим на нуждите на нашето общество.

Можете да научите повече за нашите продукти на тези страници – намерете съвети и допълнителна информация, както и вкусни, но лесни за приготвяне рецепти. Участвайте в кулинарни предизвикателства в нашите социални канали и спечелете продуктови награди.

Благодарим Ви, че избрахте продуктите на MEGGLE. С Вашата подкрепа, ставаме по-добри!

История на MEGGLE

Още от 1887 година германската фирма MEGGLE избира най-качествените суровини и подсигурява внимателната им преработка. Това наследство гарантира на MEGGLE възможността да Ви осигури вкусни висококачествени млечни продукти всеки ден.

Фирма MEGGLE се е превърнала от малка семейна ферма в световен производител на високотехнологични и съвременни хранителни продукти. Дейностите на фирмата са водени от устойчивост и социална отговорност.

„Ориентирани към развитие и в същото време отдадени на традицията.“

Преди около 135 години, в близост до Мюнхен, Йозеф Антон Меггле – дядо на сегашния собственик Тони Меггле, поставя основите на малка мандра за производство на сирене. Така той създава фирма МЕGGLE, управлявана и до днес от трето поколение частни собственици, която е сред най-утвърдените и известни производители на млечни продукти в Европа и света.

Повече за историята ни, прочетете на: https://www.cremesbymeggle.com/bg/about

Холдинговата група МЕGGLE AG, със седалище Васербург, Бавария, съчетава дейността на много компании от млекопреработвателната индустрия. Тази стабилна структура, от една страна съчетава гъвкавост и решителност, а от друга дългогодишни традиции и история.

Уебсайт: www.meggle-group.com/en

Данни и актуално състояние

МЕГГЛЕ България ЕООД
Еднолично дружество с ограничена отговорност
ИН по ЗДДС: BG837055486
Фирмено дело: 1/1994 360

Адрес на управление: България, област София, община Столична, гр. София, п.к. 1517, р-н Подуяне, бул. Ботевградско шосе № 247

Ръководство на компанията: Нако Наков (Управител), Мариян Вучак (Член на Борда)