Освежаващи и неустоимо вкусни – в нашето разнообразно портфолио ще намерите мляко за пиене по Ваш вкус!

Както в модата и дизайна, така и при напитките, определени тенденции на пазара определят какво ще бъде актуално и съвременно. За да бъдете модерни, а ние по-близо до Вас, инициирахме няколко новости по отношение на асортимента на MEGGLE млечно-кисели напитки и айряни.

Благодарение на обстойното онлайн проучване, което направихме в края на миналата година, по-голямата част от потребителите ни насочиха да заложим на нов плодов вкус. Най-предпочитан се оказа сезонният класически плод малина. И така, добавихме към категорията нова сезонна напитка със свеж фин малинов аромат, която е истинска наслада за сетивата.

Наред с това обновихме дизайните на цялата категория напитки в крак с последните тенденции при съвременния артуърк и накрая направихме креативна стъпка напред, като стартирахме нова дигитална видео кампания, активна онлайн във Facebook и YouTube:

Смел и провокативен. Свеж и модерен. Това си ти, това е и новият стил на плодови напитки MEGGLE. А сега към Ягода, Пъпеш и Горски плодове, добавяме нов свеж вкус – Малина. Опитайте 🙂

Не забравихме и най-любимия ни класически освежаващ айрян, защото знаем, че всички го обичат. Само при нас айрянът е такъв, какъвто го харесвате и ще задоволи вкуса на всеки, по всяко време и всеки повод:

Бъдещето е тук с новата, модерна, свежа опаковка на MEGGLE Айрян.

Благодарим Ви, че сте с нас и се наслаждавате на продуктите и съдържанието на MEGGLE, които споделяме с Вас!

Последвайте ни…

https://www.linkedin.com/company/meggle-bulgaria

https://www.facebook.com/meggle.bg

https://www.youtube.com/channel/UCTEoC-Vx5gzFVKYKfRMkkmQ