 
	
				
	Кремове за разбиване, декориране и готвене
	
	
					
					
			
		Creme Patisserie Сладкарски крем за разбиване на растителна основа, подсладен, UHT, с 25% масленост, 500 мл
Без MEGGLE подсладени кремове за разбиване и декориране е почти невъзможно да си представим приготвянето на десерти или сладки закуски. MEGGLE Creme Patisserie е идеална алтернатива на битата сметана. Незаменима е при приготвяне на кремове за торти и сладкиши, декорации, топинги за плодови салати, за приготвяне на пудинги, сладолед и други любими десерти. С голям обем след разбиване и разпенване и дълготрайна стабилност без допълнително използване на сгъстители.
Повече информация за нашите сладкарски кремове ще откриете на:
 
							
						
							Хранителна информация за 100g:						
												
														
												
				
										
									
									Енергийна стойност								
								
									1243 kJ/ 301 kcal								
							
																
										
									
									Мазнини								
								
									28 g								
							
																
										
									
									от които наситени мастни киселини								
								
									27 g								
							
																
										
									
									Въглехидрати								
								
									12 g								
							
																
										
									
									от които захари								
								
									12 g								
							
																
										
									
									Белтъци								
								
									0,8 g								
							
																
										
									
									Сол								
								
									0,10 g								
							
																	
									Съставки: 
										вода, палмово масло (напълно хидрогенирано) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: естери на млечната киселина с моно- и дициглериди на мастни киселини, естери на моно- и диглицеридни естери на винената киселина с мастни киселини, лецитини (соя); стабилизатори: целулоза, целулозна смола; аромат; оцветител: каротини (бета-каротин).
														
				
					Съдържанието е защитено с парола! Молим да въведете паролата.				
				
					
					
				
			
		 
	 
	 
	 
	 
	 
	