Отдайте се на уникалния вкус на нашите MEGGLE специалитети – истински кулинарен хит за Gourmet и BBQ стила на готвене

Ммм…като MEGGLE, Ммм…като барбекю!

Летните дни са все по-близо и носят идеалното време за барбекю на открито с любимите хора. Всяко барбекю може да се превърне в истинско гурме преживяване с продуктите на MEGGLE.

Тайните на перфектното барбекю

Всеки опитен грил майстор знае, че успешното барбекю изисква правилно подбрано и подготвено месо, свежи зеленчуци и добре охладени напитки. Но за да издигнете своето барбекю на следващо ниво, се нуждаете от специални „аксесоари“.

Уникалният MEGGLE маслен специалитет с билки

Тайната съставка за перфектното барбекю е MEGGLE маслен специалитет с билки. Създаден в Германия през 1969 година, той е кулинарен хит благодарение на своите първокачествени суровини и натурални съставки. Оставете го да се разтопи бавно върху сочните пържоли, риба, паста или зеленчуци и ще усетите разликата.

MEGGLE Багети – хрупкави и вкусни

Заменете обикновения хляб с MEGGLE Багет с чесън и билки, средиземноморска или рустик. Те се приготвят за минути и са перфектни за всяко барбекю. Просто ги сложете на скара и след около 10 минути ще се насладите на хрупкав отвън и мек отвътре хляб с наситен вкус на MEGGLE масло.

MEGGLE – вашият партньор за гурме барбекю

Специалитетите на MEGGLE са създадени по оригинална рецепта и са вкусно подправени до съвършенство. Те осигуряват разнообразие и богатство на вкуса, внасяйки ново измерение във всяко барбекю. MEGGLE ще издигне вашата скара до гурме ниво. Насладете се на всяка хапка.

Мммм… като MEGGLE!