MEGGLE Ементал сирене без лактоза

НОВО! Представяме Ви MEGGLE Eментал, истинска наслада за любителите на сирената, създадена от най-добрите автентични и натурални съставки.

Процесът на производство на този вид висококачествено сирене има дългогодишна история, с повече от 100 години богат опит, в мандрата ни в град Алтусрид, дълбоко вкоренена в региона Алгой, Германия. Областта е известна с непокътнатата си природа, с предимно семейни и планински ферми, където високото качество на млякото винаги е на фокус. Автентичните традиции при производството на сирене Ементал в този регион са запазени и до днес. Всичко това прави нашето MEGGLE Ементал сирене оригинално до съвършенство. Или с други думи казано, то е специално, защото притежава етикета за автентичност.

Ементал принадлежи към групата на твърдите сирена и е естествен източник на протеини, калций и мазнини, като съдържа важни минерали и витамини. Със своите характерни дупчици и уникален ядков, леко сладък вкус, то е идеалното допълнение към всяко изискано плато за сирена и към всяка рецепта. Естествено без лактоза, което го прави подходящо за всички, които имат непоносимост към лактоза.

MEGGLE Emmental се предлага в три варианта: на парченца, на слайсове, или настърган, като за производството на 1 кг Ементал се използват цели 11 кг мляко.

Ние от MEGGLE гарантираме удоволствие от най-доброто качество!

Намерете повече информация за продукта на нашия уебсайт: https://meggle.bg/en/product/meggle-emmental-cheese-lactose-free-portions-300-g/

и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/reel/284569304313096

https://www.youtube.com/watch?v=5L3wLGKWG3k

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7097922305619615744