MEGGLE отговаря на нуждите на съвременния пазар със своята веган продуктова линия

С обещанието „The future tastes great“, т.е. „Бъдещето има страхотен вкус“, въведохме иновация на българския пазар и представяме нова линия продукти MEGGLE Vegan.

Нейната цел е да отговори на изискванията на един все по-осъзнат пазар, който избира продукти и храни с отличен вкус и качество, създадени от суровини с растителен произход, без подобрители на вкуса и консерванти. Продуктите MEGGLE Vegan са постни, здравословни и вкусни точно като продуктите от стандартната продуктова линия на MEGGLE.

Разпознахме различните нужди на нашите потребители и по оригинална рецепта презентирахме на пазара висококачествени продукти, които доставят разпознаваемото MEGGLE удоволствие и ще задоволят тези, които избират постни храни, клонят към веган, вегетарианство, флекситарианство и/или растителен диетичен режим, или искат да намалят консумацията на месо.

Линията MEGGLE Vegan включва MEGGLE Premium Vegan, който запазва 100% от вкуса на популярното млечно масло MEGGLE и Vegan Mediterranes Brot предварително изпечен хляб на пещ с вкус на средиземноморски билки и необработен virgin зехтин.

Всички продукти от линията MEGGLE Vegan запазват 100% вкуса на класическото млечно масло MEGGLE, 100% са на растителна основа и 100% гарантират качество, доказателство за което е знакът „V“ веган сертификат, познат в цяла Европа.

Повече информация ще откриете в секции MEGGLE Специалитети, Vegan и Видео рецепти на: https://meggle.bg/gourmeggle/video-recepti-bg/

MEGGLE продължава да въвежда иновации, които ще бъдат още повече през 2023 г., развивайки и разширявайки своята GOURMEGGLE общност с вегански асортимент.