MEGGLE Сметани за готвене са истинска сбъдната мечта за всички ценители на добрата кухня

Въпреки фактът, че светът се променя толкова бързо, смеем да твърдим, че нашите нужди от общуване, споделяне и удовлетворение от живота не се променят. Често прекарваме време заедно с любимите хора на маса, наслаждавайки се на вкусна храна, чувствайки се свободни да се отдадем на кулинарните си презентации. Във всеки от нас има готвач, който може още да не сме открили… Поне ние от MEGGLE вярваме в това.

С малко въображение можете да използвате MEGGLE сметани по безброй начини и да се насладите на неустоимия им вкус. Те са чудесен избор за приготвяне на различни ястия и са винаги правилният избор на всеки, който иска да бъде GOURMEGGLE готвач.

За да се доближим до нашите потребители по нов, по-интерактивен начин, решихме да направим творческа стъпка напред и стартирахме нова дигитална видео кампания, активна онлайн във Facebook и YouTube:

Следвайки нуждите на потребителите и пазарните тенденции, ние бавно и нежно променихме отличителното облекло на сметаните, за да се открояват на пазара със съвременни дизайни и практични опаковки с капачка, гарантиращи допълнителна защита на качествения продукт. Можете да ги откриете в опаковки от 200, 500 мл, както и 1 л в цялата търговска мрежа.

МЕГГЛЕ Сметана за готвене е нашата малка тайна, която превръща готвенето в изкуство и прави ястията още по-вкусни!

Като кулинарни ентусиасти можете да намерите повече информация за продуктите на: https://meggle.bg/product-category/meggle-сметани/

До края на годината подготвяме още няколко новости по отношение на асортимента.

Благодарим Ви, че сте с нас и се наслаждавате на продуктите и съдържанието на MEGGLE, които споделяме с Вас!

Последвайте ни…

https://www.linkedin.com/company/meggle-bulgaria

https://www.facebook.com/meggle.bg

https://www.youtube.com/channel/UCTEoC-Vx5gzFVKYKfRMkkmQ