Торта ледено небе

Съставки:

» 6 яйца
» 6 супени лъжици захар
» 3 супени лъжици олио
» 6 супени лъжици брашно

За крема:
» 4 супени лъжици MEGGLE мляко
» 4 яйчени жълтъци
» 1 ванилова захар
» 1 смлян желатин
» 150 g захар
» 500 ml MEGGLE Creme Patisserie подсладен крем за разбиване

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата, захарта и олиото на твърда смес, изключете миксера, разбъркайте внимателно и добавете лъжица по лъжица брашно. Печете тестото бавно на 200°C. Накиснете желатина в студено мляко за десетина минути, за да набъбне, с миксер разбийте добре жълтъците, захарта и ваниловата захар, като сместа трябва да е стегната и гладка. Свалете от котлона и разбъркайте горещия крем, за да се разтопи желатина, оставете да изстине. Разбийте Creme Patisserie и добавете към студения крем, като разбърквате, за да се изравни. Нарежете тортата на кубчета и украсете с настърган бял шоколад.