Сладки десерти

Сочни кокоски

Ingredients:

Бисквита
» 6 яйца
» 6 супени лъжици захар
» малко лимонова кора или 1 лимонова захар
» 8 супени лъжици брашно
» 50 ml олио
» 50 ml вода
» 1 бакпулвер

Крем
» 200 g черен шоколад
» 150 g MEGGLE Premium Butter масло
» 400 ml MEGGLE мляко
» кокос за декорация

Preparation:

Отделете жълтъците от белтъците. Жълтъците със захарта и лимоновата кора се разбиват до пяна, разбъркват се няколко минути, докато сместа втаса, добавя се брашното, разбърква се, добавя се вода и олио накрая и бакпулвера. Включете фурната на 200°C и я оставете да загрее. Застелете тава с размери 20*30 см с хартия за печене. Разбийте белтъците и бавно ги смесете със сместа с жълтъците. Не бъркайте твърде дълго. Изсипете в тава за печене, леко заравнете и поставете в предварително загрята фурна за около 25 минути. Оставете бисквитата да изстине малко преди да я нарежете.
Крем и декорация:
Нарежете охладената бисквита в желаните форми. Отстрани си пригответе тава за печене, върху която ще поставите готовите кубчета. Сварете всички съставки на крема (с изключение на кокоса) заедно, свалете от котлона. Набодете всяко кубче с вилица, след това потопете в крема, след това в кокоса.