MEGGLE Млечни продукти без лактоза за Вашето цялостно благосъстояние

Хранителната непоносимост е основен проблем за днешния здравен и уелнес потребител. Можете ли да си представите, че близо 65% от световното население е предразположено към непоносимост от лактоза и броят им расте? Това от своя страна увеличи търсенето на мляко без лактоза по целия свят. Пазарът на млечни продукти без лактоза е нараснал с повече от 5,4 процента в световен мащаб. Различните ползи за здравето, свързани с консумацията на мляко без лактоза, се очаква да стимулират по-нататъшния растеж на пазара през следващите години.

Нека #lactosefree стане тенденция!

Важно е да помислите за Bашата уникална ситуация, когато избирате диета без лактоза. Това включва Вашите хранителни нужди и/или цели, възможни храносмилателни проблеми, както и харесвания и предпочитания. Наясно сме, че много потребители ще продължат да ценят кравето мляко. Млякото без лактоза има същата хранителна стойност като обикновеното краве мляко, само с добавянето на ензима лактаза. Млякото без лактоза е богат източник на протеини, фосфор, калций (важен за здравето на вашите кости и зъби), витамин D и витамини от група В (производство на енергия), рибофлавин и има по-сладък вкус от обикновеното мляко, което спомага за разграждането на лактозата в два вида захар: галактоза и глюкоза. Знаете ли, че киселото мляко без лактоза съдържа двойно повече калций в сравнение с неговия растителен заместител от бадеми? Знаейки, че нашите клиенти са уникални, сега търсим възможности за разширяване и развитие на тази продуктова линия чрез добавяне на нови иновативни артикули.

Иновативният екип от професионалисти на MEGGLE представя добрите млечни продукти, от които нашите клиенти имат нужда и на които се радват. С нас Вие сте свободни да се наслаждавате на висококачествените млечни продукти всеки ден! Храната без лактоза може да бъде питателна и вкусна!