РЕДИЗАЙН НА ОПАКОВКИ И НОВ УЕБСАЙТ

Може би сте забелязали, че в края на тази година направихме важна промяна в нашия стил на комуникация – пренасочихме вниманието си по-конкретно и решително към нови и подобрени комуникационни канали и върху представянето на нашите MEGGLE продукти, като безспорно поставихме потребителите и техните нуждите на преден план.

Като марка ние не бихме постигнали успех без доволни и щастливи потребители. Това е вечен синхрон, към който се стремим и работим с цялото си сърце, за да направим тази връзка по-силна всеки ден. Независимо дали приготвяте храна във вашия дом или пазарувате готови ястия и закуски – знайте по всяко време, че традицията и любовта са вплетени в създаването на нашите продукти и че с тях използвате висококачествени съставки във вашите ястия.

Качеството на продуктите на MEGGLE остава на най-високо ниво, което нашите потребители винаги са очаквали от нас.

РЕДИЗАЙН НА ОПАКОВКИ И НОВ УЕБСАЙТ

За да поставим началото на новата ни визуална идентичност, ние преработихме дизайните на голяма част от нашето портфолио. Предстоят още много новости и промени, така че ни следете редовно, за да сте в течение с нашето развитие.

Все още ще ни разпознаете по нашата известна синя трилистна детелина и нашето име, заедно с изискан, модернизиран дизайн на опаковката на продукта.