
Солени ястия
Ньоки с гъби и сметана
10 мин
Съставки:
» 250 g ньоки
» сол
» 150 g гъби (всякакъв вид)
» 80 g MEGGLE маслен специалитет с билки
» прясно смлян пипер
» прясно настъргано индийско орехче
» 200 g MEGGLE сметана за готвене
» пресни сезонни подправки (мащерка)

Начин на приготвяне:
Сварете ньоките в подсолена вода според указанията на опаковката. Почистете гъбите и ги нарежете на ситно. В дълбок тиган разтопете маслото с билките и сметаната, добавете гъбите и запържете до златисто кафяво. Добавете добре отцедените ньоки и запържете за кратко. Подправете с черен пипер и индийско орехче. Сервирайте поръсено с пресни билки.
Отпечатайте рецептата
MEGGLE продукти, използвани в рецептата