Рецепти
Крем капучино
Препоръчани MEGGLE продукти за приготвяне на рецептата:
MEGGLE Crème Patisserie крем за разбиване - подсладен в опаковки от 200 ml, 500 ml, 1 l

Продукти за 4 човека:
500 ml MEGGLE Crème Patisserie, 4 с.л. разтворимо кафе или капучино,  4 cl ликьор мока, 2 гр. ванилия на прах, 40 g кафяв разтопен шоколад, 40 g бял разтопен шоколад, кафе на зърна
 
Начин на приготвяне:
Разтворимото кафе и мока ликьор, по Ваша преценка, се добавят към 400 g MEGGLE Crème Patisserie. Разбивате сместа докато кремът се получи и прибавяте разтопения кафяв шоколад. Слагате готовата смес в чаша. Разбивате останалите 100 g MEGGLE Crème Patisserie и прибавяте ванилията на прах и белия разтопен шоколад. Щприцовате готовия крем върху сместа в чашата. Украсявате десерта с кафе на зърна.